Narozeninové slevy více než 30 % najdete zde: NAROZENINOVÉ SLEVY

V Kaktus Bike právě začínáme novou kapitolu plnou vzrušení

V Kaktus Bike právě začínáme novou kapitolu plnou vzrušení

Kdybychom se měli představit, řekneme vám, že jsme Kaktus Bike, největší specializovaný prodejce kol na Slovensku. Prodáváme kvalitní výrobky renomovaných značek a spolupráce si pečlivě vybíráme.
Kromě prodeje zboží nabízíme našim zákazníkům i několik důležitých služeb, jako jsou poradenství, servis nebo bikefitting. Poradíme vám při výběru kola nebo příslušenství.

Ve firmě jsme si na rok 2024 připravili novinku, kterou bude marketplace, tedy online tržiště. Toto virtuální tržiště umožní externím prodejcům nabízet svůj sortiment a fungovat pod jednou střechou s Kaktus Bike. My zajistíme zákaznický servis a poradenství. Zákazníkům tak přinášíme široký sortiment kvalitních kol a příslušenství s důrazem na vynikající zákaznickou službu a podporu cyklistické komunity ve střední a východní Evropě.

Můžete se těšit i na naši vlastní řadu doplňků, které brzy uvedeme do prodeje. Brzy do našich provozoven dorazí i značka Babetta, která nabízí nové elektrokola a elektrické městské mopedy. V nejbližších týdnech rozšíříme i nabídku doručování pomocí služby Wolt, díky které zajistíme doručení zboží zákazníkům do dvou hodin od objednání.

Kaktus Bike letos oslaví 30 let svého fungování. Firma původního majitele vznikla v roce 1994 v Bratislavě. Její chod můžeme rozdělit na dvě etapy, nyní jsme právě ve druhé. Před dvěma lety ji totiž odkoupil nový investor Marián Fabián, zakládající partner společnosti Trivalans Management, který po návratu z České republiky investoval do několika společností, jednou z nich byl právě Kaktus Bike. Během posledních dvou let nastala největší expanze firmy za hranice hlavního města – akvizicemi jiných prodejců jsme otevřeli provozovny v Košicích, Žilině, Ružomberku, Starém Smokovci a v Prešově.

V tomto roce se uvidíme i na Bikefestu 2024, kde si pro vás připravujeme stánky plné testovacích kol, ukázku některých našich produktů a mnohem více. Určitě se zastavte, budeme se na vás těšit, ať už na letošním eventu, nebo u nás na prodejnách, které jsou již po celém Slovensku. 


Tým Kaktus Bike.